Producători

Mărcile Bio Alchimia de cosmetice 100% bio & naturale produse în Italia

Bio Alchimia oferă cosmetice bio și naturale de la cei mai renumiți producători din Italia. Fiecare marcă este selectată cu atenție, având în vedere mai multe criterii precum certificările bio, ingredientele conținute sau recenziile. 

MĂRCILE BIO ALCHIMIA 

Domus Olea Toscana

 

Cosmeticele eco-bio anti-age Domus Olea Toscana au un înalt conținut de ingrediente active și sunt realizate în colaborare cu Departamentul de Știinte Farmaceutice al Universității din Florența. Parteneriatul a fost încheiat pentru a înțelege care sunt cele mai bune tehnici de a obține cel mai mare număr de ingrediente active din plantele cultivate, garantând o eficiență ridicată a cosmeticelor bio. Testele făcute pe produse demonstrează o acțiune de până la 85% împotriva radicalilor liberi și îmbătrânirii premature, datorită ingredientelor active din frunze de măslin, viță de vie, helichrysum și urzică. 

Cosmeticele au o deosebită tolerabilitate dermatologică (nichel test < 0,0001%, reduce riscul de alergii – teste efectuate la Universitatea din Ferrara) și sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, atât pentru bărbați cât și pentru femei peste 30 de ani.

Agronauti Vegan Cosmetics

 

Aceasta este o companie care produce cosmetice bio și vegan, ceea ce înseamnă că pe lângă certificările bio, nu conțin niciun ingredient de origine animală. Toate ingredientele care se regăsesc în cosmeticele Agronauti Vegan Cosmetics 100% de origine naturală.

Alkemilla Eco Bio Cosmetic

Alkemilla Eco Bio Cosmetic este o companie italiană producătoare de cosmetice bio, ce are ca obiectiv principal să ofere un produs sigur și garantat, care respectă mediul înconjurător și animalele. Alkemilla uneste în formulele sale tehnologiile cele mai inovative în cosmetică cu ințelepciunea prețioasă a naturii. Cosmeticele Alkemilla reprezintă garanția maximă în cosmetica bio, având numeroase certificări. De asemenea, cosmeticele bio sunt testate pentru Nichel, Crom și Cobalt, având un conținut de metale grele de 0,0001%, fiind astfel sigure pentru piele și neafectându-ți sănătatea. 

Apiarium

 

Apiarium este un producător de cosmetice din Roma, care de peste 25 de ani creează cosmetice naturale, în cea mai mare parte biocertificate, de înaltă calitate, inovație și creativitate. Creează formule unice în laboratoarele proprii de cercetare, adevărate elixiruri de frumusețe, greu de egalat ca și eficiență, toleranță și confort. Ingredientele cheie folosite în realizarea cosmeticelor Apiarium sunt: mierea, lăptisorul de matca și propolisul (antibacterian natural). 

Toate produsele Apiarium sunt supuse în faza de producție la severe controale microbiologice și chimico-fizice, precum și la teste dermatologice de eficiență și tolerabilitate cutanată, realizate în colaborare cu laboratoarele prestigioaselor Universități din Pavia și Roma “Tor Vergata”. Rezultă astfel cosmetice destinate unui segment de cliente care văd dincolo de aparențe și caută produse cosmetice cu caracteristici clare, cu ingrediente naturale, sigure și de înaltă calitate. 

MaterNatura

MaterNatura este o companie italiana cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul cosmetic, ce produce o gamă largă de produse cosmetice organice, cu o filozofie bazată pe susținerea mediului înconjurător, ce începe cu utilizarea hârtiei 100% reciclată și ambalajelor din celuloză ecologică provenită din păduri gestionate în mod responsabil. 

Cosmeticele MaterNatura nu sunt testate pe animale și nu conțin: parabeni, parafină, uleiuri minerale, organisme modificate genetic sau alte ingrediente nocive pielii și sănătății tale. De asemenea, cosmeticele MaterNatura sunt testate dermatologic (test pentru nichel <0,0001%), fiind potrivite pentru toate tipurile de piele, chiar și cele mai sensibile.

 

Phitofilos

Phitifilos este o companie italiană, punct de referință pentru cei care aleg calea naturii și a produselor naturale. Cu o experiență de 40 de ani în domeniu, oferă produse naturale pentru colorarea, îngrijirea și starea generală de bine a părului.

Obiectivul lor este de a oferi tratamente de calitate pentru păr, eco-friendly și cruelty-free. Principalele elemente care stau la baza realizării cosmeticelor Phitofilos sunt natura și experienta, având credința fermă că este posibil să ne dedicăm cosmeticii 100% naturale, fără renunțări, ci câștigând sănătate și o stare de bine. Produsele sunt certificate AIAB, QC și Vegan OK.

Biofficina Toscana

Biofficina Toscana  o linie de cosmetice eco-bio certificate, care îmbină inovația și artizanatul, știința și natura. O companie tânără, dar dinamică, dedicată unei cercetări continue în domeniul cosmetic și care utilizează doar ingrediente naturale de calitate, provenite din plante cultivate în Toscana, având viziunea de a realiza un proiect compatibil cu mediul inconjurator, în tot procesul său.

Este o companie care pune accent pe idei și formule inovative de produse cosmetice bio, ce au legatură cu Toscana. Produsele Biofficina Toscana sunt certificate AIAB și ICEA, nu conțin parabeni, produse de proveniență petrolieră sau coloranți și sunt testate dermatologic (test pentru nichel < 0,0001%). Gamele de cosmetice acoperă categoriile de curățare, îngrijire pentru ten, corp, păr, cosmetice destinate bărbaților, ape florale, cosmetice pentru copii și produse pentru casă.

Cosmeticele 100% bio & naturale pe care le găsești pe site-ul Bio Alchimia sunt certificate de mai multe instituții specializate din Italia. Bucură-te de experiența Bio Alchimia și alege cosmeticele cele mai potrivite pentru tine și cei dragi!