Setare Direcție Ascendentă

Beneficiile cosmeticelor bio și naturale: cum îți schimbă viața

miercuri, 6 decembrie 2017 21:24:39 Europe/Bucharest

blog cosmetice bio

Produsele naturale și bio îți protejează pielea feței și a corpului. 

Având la bază extracte naturale atent selecționate, în mare parte obținute din agricultura biologică, este normal că aceste adevărate miracole ale cosmeticii îți înfrumusețează pielea corpului și a feței, o protejează, o hidratează și o îngrijesc cu toată dragostea.

Citeste mai mult...
Postat De: Irina Statescu

Bio Alchimia - lasă natura să îți pună în valoare frumusețea

marți, 21 noiembrie 2017 21:19:50 Europe/Bucharest

blog

Cosmeticele bio și naturale îți pun în evidență frumusețea într-un mod echilibrat, având efecte benefice asupra pielii și sănătății tale. 

Bio Alchimia oferă cosmetice naturale, biologice și vegan de înaltă calitate, atent selectate de la cei mai renumiți producători din Italia. Cosmeticele nu conțin ingrediente chimice și sintetice, ci doar uleiuri biologice de calitate superioară și materii prime vegetale, provenite din agricultura biologică controlată și certificată de asociațiile în domeniu. 

Citeste mai mult...
Postat De: Bio Alchimia

Cum faci un tort de săpun în casă

joi, 9 noiembrie 2017 21:50:58 Europe/Bucharest

blog

Dacă iubești cosmeticele fără aditivi sintetici și vrei să știi exact compoziția produselor cosmetice pe care le folosești, realizarea săpunului în casă este o alternativă sigură și mai ales distractivă! 

În acest articol îți prezentăm, pas cu pas, o rețetă originală din Italia, care poate fi și o idee de cadou pentru cei dragi. 

Citeste mai mult...
Postat De: Irina Statescu

Fii brio cu cele mai bune produse bio

duminică, 29 octombrie 2017 00:20:26 Europe/Bucharest

blog

Este de la sine înțeles faptul că pielea bebelușilor are nevoie de o îngijire cu totul și cu totul specială.

Este incomplet dezvoltată, fragilă și subțire, ceea ce o face vulnerabilă în fața agenților agresivi din compoziția produselor de curățare. Astfel, pentru a evita apariția iritațiilor, a eczemelor și a pielii uscate sunt recomandate produsele cosmetice bio. 

Citeste mai mult...
Postat De: Bio Alchimia

blog

Produsele pe care le folosești pentru propria îngrijire nu au doar un efect direct asupra pielii și sănătății tale generale.

Acestea pot influența și mediul înconjurător. Tocmai din aceste motive au apărut cosmeticele bio și naturale, care își propun să revoluționeze universul produselor de îngrijire și să ridice gradul de conștientizare asupra schimbărilor îngrijorătoare din lume.

Citeste mai mult...
Postat De: Bio Alchimia

Cosmeticele Bio și Naturale: Avantajele Tendinței Green

duminică, 11 iunie 2017 19:13:41 Europe/Bucharest

creme bio

Dacă trendul Bio a început cu alimentația, în ultimii cinci ani domeniul cosmetic a înregistrat o creștere considerabilă pe acest segment.

Din ce în ce mai multe tinere din întreaga lume aleg produse naturale de înaltă calitate și performanță în rutina zilnică de înfrumusețare, începând să se preocupe de îngrijirea naturală a pielii mult mai devreme decât mamele lor.

Citeste mai mult...
Postat De: Irina Statescu
Contul Meu