Setare Direcție Ascendentă

10 produse de beauty de care ai nevoie în luna iubirii

duminică, 18 februarie 2018 23:46:01 Europe/Bucharest

beauty bio

Atunci când vine vorba despre frumusețe, orice femeie ar face orice pentru a arăta impecabil. De la tratamente costisitoare și până la intervenții dureroase, nimic nu poate fi prea mult atunci când ești în căutarea perfecțiunii. Totuși, pentru a fi frumoasă, nu trebuie să cheltuiești sume enorme și nici să treci prin tot felul de intervenții chinuitoare. Dimpotrivă! Un aspect plăcut este rezultatul unei rutine de îngrijire în care depui dragoste și atenție în fiecare zi și, nu în ultimul rând, în care folosești produse naturale de calitate.

Citeste mai mult...
0 Comentarii | Postat in Jurnal De: Irina Statescu

Certificările cosmeticelor naturale bio

duminică, 28 ianuarie 2018 22:36:12 Europe/Bucharest

certificari cosmetice bio

În acest articol îți vom prezenta un mic ghid, care te va ajuta să te orientezi mai bine în domeniul vast al certificărilor BIO. Hai să descoperim împreună ce sunt aceste certificări și la ce folosesc!

Principalul motiv pentru care sunt necesare certificările, este de natură legală. Din ce în ce mai multe produse cosmetice sunt promovate ca fiind naturale, dar termenul de cosmetice naturale nu este de fapt protejat. Asta înseamnă că oricine poate utiliza această terminologie pentru produsele sale, chiar dacă nu sunt realmente naturale. Produsele certificate, sunt testate însă cu regularitate, odată obținută certificarea.

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Jurnal De: Irina Statescu

Beneficiile cosmeticelor bio și naturale: cum îți schimbă viața

miercuri, 6 decembrie 2017 21:24:39 Europe/Bucharest

cosmetice bio

Produsele naturale și bio îți protejează pielea feței și a corpului. 

Având la bază extracte naturale atent selecționate, în mare parte obținute din agricultura biologică, este normal că aceste adevărate miracole ale cosmeticii îți înfrumusețează pielea corpului și a feței, o protejează, o hidratează și o îngrijesc cu toată dragostea.

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Știri De: Irina Statescu

Bio Alchimia - lasă natura să îți pună în valoare frumusețea

marți, 21 noiembrie 2017 21:19:50 Europe/Bucharest

blog

Cosmeticele bio și naturale îți pun în evidență frumusețea într-un mod echilibrat, având efecte benefice asupra pielii și sănătății tale. 

Bio Alchimia oferă cosmetice naturale, biologice și vegan de înaltă calitate, atent selectate de la cei mai renumiți producători din Italia. Cosmeticele nu conțin ingrediente chimice și sintetice, ci doar uleiuri biologice de calitate superioară și materii prime vegetale, provenite din agricultura biologică controlată și certificată de asociațiile în domeniu. 

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Jurnal De: Bio Alchimia

Uleiurile esențiale: ce sunt și cum le folosim

luni, 13 noiembrie 2017 15:25:34 Europe/Bucharest

uleiuri esentiale

Uleiurile esențiale nu sunt utilizate doar în producția de parfumuri ci și în cazul altor produse cosmetice, pentru nutrienții prețioși din compoziția lor.

Însă uleiurile esențiale pure, nu ar trebui să fie aplicate niciodată direct pe piele și nu toate sunt potrivite în acest scop.

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Știri De: Irina Statescu

Cum faci un tort de săpun în casă

joi, 9 noiembrie 2017 21:50:58 Europe/Bucharest

blog

Dacă iubești cosmeticele fără aditivi sintetici și vrei să știi exact compoziția produselor cosmetice pe care le folosești, realizarea săpunului în casă este o alternativă sigură și mai ales distractivă! 

În acest articol îți prezentăm, pas cu pas, o rețetă originală din Italia, care poate fi și o idee de cadou pentru cei dragi. 

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Rețete De: Irina Statescu

Fii brio cu cele mai bune produse bio

duminică, 29 octombrie 2017 00:20:26 Europe/Bucharest

blog

Este de la sine înțeles faptul că pielea bebelușilor are nevoie de o îngijire cu totul și cu totul specială.

Este incomplet dezvoltată, fragilă și subțire, ceea ce o face vulnerabilă în fața agenților agresivi din compoziția produselor de curățare. Astfel, pentru a evita apariția iritațiilor, a eczemelor și a pielii uscate sunt recomandate produsele cosmetice bio. 

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Știri De: Bio Alchimia

blog

Produsele pe care le folosești pentru propria îngrijire nu au doar un efect direct asupra pielii și sănătății tale generale.

Acestea pot influența și mediul înconjurător. Tocmai din aceste motive au apărut cosmeticele bio și naturale, care își propun să revoluționeze universul produselor de îngrijire și să ridice gradul de conștientizare asupra schimbărilor îngrijorătoare din lume.

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Jurnal De: Bio Alchimia

Cosmeticele Bio și Naturale: Avantajele Tendinței Green

duminică, 11 iunie 2017 19:13:41 Europe/Bucharest

creme bio

Dacă trendul Bio a început cu alimentația, în ultimii cinci ani domeniul cosmetic a înregistrat o creștere considerabilă pe acest segment.

Din ce în ce mai multe tinere din întreaga lume aleg produse naturale de înaltă calitate și performanță în rutina zilnică de înfrumusețare, începând să se preocupe de îngrijirea naturală a pielii mult mai devreme decât mamele lor.

Citeste mai mult...
Comentarii | Postat in Știri De: Irina Statescu
Contul Meu